Няма как тези, които са управлявали 18 години София, изведнъж

...
 
Няма как тези, които са управлявали 18 години София, изведнъж
Коментари Харесай

Борис Бонев: Няма как тези, които са управлявали 18 години София, изведнъж да станат честни и некрадливи

 

„ Няма по какъв начин тези, които са управлявали 18 години София, внезапно да станат почтени и некрадливи. “ Това съобщи Борис Бонев – общински консултант от ПП-ДБ-СС.

„ Какво ще е държанието на ГЕРБ едва ме интересува. Моята цел е ГЕРБ да не бъде част от ръководството на София. Бъде ли нито една кражба няма да бъде спряна, съобщи той.
Това не е персонална вендета против Бойко Борисов или някой различен от ГЕРБ. Как си представяте, в случай че те вземат участие в ръководството, да могат да се създадат промените на общинските предприятия, да се сменят шефовете, които са ги докарали до банкрут. Аз не си го представям “, добави той.

„ Всички останали, които не са били част от ръководството на София, би трябвало да имат късмет да се потвърдят. Паметникът към този момент е отстранен, няма да бъде върнет, в случай че Българска социалистическа партия решат да застинат някъде сред 6 и 7 декември “, разяснява общинският консултант.

По думите му фантазията на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят „ Продължаваме промяната “ и „ Спаси София “.

„ Колкото и да се пробват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го създадат. Той се среща с всички, с изключение на с ГЕРБ. Ние сме задоволително уважителни към всяка една групировка в Общинския съвет, с цел да не изнасяме информация за диалога “, сподели още общинският консултант.

Бонев съобщи, че е изискал информация за какво и къде общината не е почистила заледените тротоари. По думите му по-голямата част от тротоарите и почистването е обвързване на притежателите на постройките.

Няма да кумуваме на брака по сметка сред ПП-ДБ и ГЕРБ. От ПП-ДБ още веднъж лъжат гласоподавателите с видимо предпочитание за намиране на излаз от рецесията. С този претекст общинските съветници на Българска социалистическа партия в София отхвърлиха среща с кмета Васил Терзиев и ръководителя на групата на ПП-ДБ-СС в СОС Борис Бонев, напомня SafeNews.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР